USB 3.0 atinge o masa critica in 2011

USB 3.0 incepe a atinge o masa critica in 2011
Adapoarea de USB 3.0 este de asteptat sa atinga o masa critica in 2011, cu peste 20 de milioane de dispozitive.
"Super-viteza de transfer a datelor ilustreaza faptul ca USB 3.0 este o tehnologie avansata. Acesta este deja in conducere si ajuta la dezvoltarea a unei noi generatii de dispozitive" a spus Jeff Ravencraft TG Daily la IDF 2010.

"Stiu, acum un an puteai numara pe degete numarul de certificare USB 3.0 acreditate companiilor. Dar acum, avem 120 de certificare si continuam sa lovim piata. Desigur sunt multe, foarte multe companii in curs de asteptare pentru acordarea de certificate de acreditare"

Potrivit Ravencraft, atat idistria cat si consumatorii din intreaga lume sunt mai mult decat gata pentru USB 3.0 care ofera o crestere impresionanta de performanta, pana la 10X peste reperele anterioare ale platformei.
"In plus, vedem deja progrese in USB 3.0 bazate pe tehnologii grafice ( de exemplu companii precum SMSC care recent a inceput prelevarile de probe ViewSpan care permite utilizatorilor sa se conecteze cu usurinta la mai multe displayuri atat pentru desktopuri cat si pentru laptopuri."

Ravencraft, de asemenea, a subliniat faptul ca USB 3.0 a fost proiectat pentru viitor, pentru a asigura producatorilor de echipament original ca exploatarea potentialului la standard a USB 3.0 sa fie mai mult decat satisfacator.

"Cand am ajuns la un numitor comun cu partenerii nostrii din industrie, si anume ca vom dezvolta Super Viteza, toata lumea a convenit ca aceasta este viitorul si astfel ne-am ales aceasta optiune preferabila."




"Acesta este motivul pentru protocolul in sine, a fost conceput pentru a sprijini viteze de pana la 4.8 Gbps. Deci, da, exista cu sigranta o multime de pisibilati pentru a urca si mai sus in viitor"

Sursa: www.tgdaly.com

No comments:

Post a Comment