Blog ON, at last!

Dupa numeroase discutii cu persoane impoartante care au putere mai mare de decizie in ceea ce priveste ceea ce scriu pe acest blog, am primit aproparea de a-mi continua activitatea. Rog persoanele care sunt deranjate de ceea ce se gaseste aici sa isi intrebe "superiorii" inainte de a lua diferite masuri de cenzura a blogului. Va multumesc!

Vicarius Filii Dei

               Papalitatea instalata de aproximativ 2000 de ani a facut multa valva in lume atat prin fanatismul pentru religie din care au pornit multe razboiaie cat si prin contrazicerea stiintei.
               Primii ilumnati se strangeau in secret pentru a cerceta si pentru a-si consulta opiniile si parerile cu privire la stiinta, cercetare. Religia catolica a contrazis stiinta iar pe oamenii de stiinta ii consideau discipoli ai diavolului, vrajitori. Papei i-a fost frica de faptul ca oamenii isi vor pierde increderea in religia catolica si astfel putea pierde masele pe care le manipula la cea vreme. Avem un caz concret: Galileo Galilei matematician, fizician, astronom ce a jucat un rol important in revolutia stiintifica. Tribunalul bisericesc catolic a judecat pozitiile stiintifice ale lui Galileo Galilei ca fiind eronate si l-au ucis cu sange rece. Religia catolica are multe fisuri si totusi nu a reusit nimeni pana in ziua de astazi sa demonstreze acest alucru desi exista dovezi vizibile. La ora actuala exista o manipulare in masa a populatiei la nivel mondial cu ajutorul religiei catolice si nu o poate darama nimeni.

Coca-Cola bautura "nocivatoare"

- Te serversc cu o cola ?

- Da!

- Poftim

- Multumesc !

               Acesta este mesajul clasic pe care il foloseste toata lumea cand este vorba de a bea un suc. Nu cred ca este persoana care sa traiasca in civilizatia de astazi si sa nu fi gustat macar o data coca-cola. Dar ce este aceasta coca-cola de are un gust atat de bun, ne face placere sa o bem si ne creste pofta de a o bea pe zi ce trece iar incetul cu incetul unele personae ajung sa o inlocuiasca cu apa ?

Simbolurile Iluminatilor in zilele noastre:

Priviti cateva silboluri pe care le vedem in fiecare zi in orasele noastre si nu suntem instiintati de nimeni despre ce este vorba, ignorandu-le:

Sfinxul

               Tota lumea stie sfinxul din Bucegi care se afla si pe bancnota de 5 lei. Sfinxul este situat la 2.216 m altitudine si se poate ajunge mai usor la el cu telecabina de la Sinaia. Formarea acestuia este usor de explicat din punct de vedere al oamenilor de stiinta: s-a format prin eroziune eoliana de-alungul unei perioade indelungate de timp. Mai avem multi sfincsi in Romania: Sfinxul de la Topleţ, Sfinxul de la Stănişoara, Sfinxul de la Piatra Arsă, Sfinxul Bratocei, Sfinxul de la Pietrele lui Solomon etc.

Este Atlantida ?

               De cativa ani buni cand am inceput sa ma navighez cu google erath, plimbandu-ma prin toata lumea, am avut posibilitatea sa vad multe lucruri. Toata lumea stie ca fiecare km patrat este verificat si nu scapa nimic ce nu trebuie vazut de noi pe harta lumii.

Suntem sau nu copiii matricei ?


               Asta m-am intrebat si eu. Oare suntem controlati de forte nevzute care ne-au invadat de mii de ani ? Aceasta este realitatea? De la reptilienii de acum cateva mii de ani,  la alte specii de extraterestii venite pe Terra, pana la illuminati si masoneria de astazi, totul este adevarat? Dovezile sunt foarte clare, si foarte bine ascunse de oamenii care controleaza mass-media. Acesti oameni sunt pe niveluri de cunoastere si ierahie din cadrul institutiilor. Oamenii normali sunt turma, iar cei putini manipuleaza vietile celor multi. Iluminatii au creat o stuctura piramidala pentru intreaga societate, structura care le permite sa puna in aplicare un plan mondial despre a cariu existanta stiu foarte putini. Aceasta carte a fost interzisa in multe tari din europa din cauza faptului ca spune adevarul iar iluminatilor le este frica de o luminare a mintii a prostimii.