Este Atlantida ?

               De cativa ani buni cand am inceput sa ma navighez cu google erath, plimbandu-ma prin toata lumea, am avut posibilitatea sa vad multe lucruri. Toata lumea stie ca fiecare km patrat este verificat si nu scapa nimic ce nu trebuie vazut de noi pe harta lumii.



               Ce este Atlantida ? Atlantida a fost un continent mare in Pacific care a disparut sub ape lasand cateva insule precum arhipelagul Azores pe care au ramas cateva lucruri din civilizatia de atunci. Unii spun ca acel popor a fost condus de rase extraterestre foarte avansate care se folosea de populatia Atlantidei. Rasa care i-a invadat venea cu celebrele ozn-uri observate si in zilele noastre iar extraterestrii care coborau din acele nave erau considerati zei. Populatia de acolo fiind nedezvoltata, era usor de manipulat cu ajutorul tehnologiei avansate. Cred ca acelas lucru s-a intamplat si in Europa sau Asia cu zeii. Ramane de vazut!

               Dupa ce am citit o multime de lucruri despre Atlantida, am hotarat sa plec in cautarea ei cu google earth. Si iata, am gasit ceva care cred ca seamana cu un oras, sau o fortareata. Pozele facute din satelit au permis sa se vada ce este pe fudul oceanului datorita transparentei apei. Se vad si niste legaturi cu Europa, un fel de drumuri destul de late, aprox 3-4 Km, ceea ce cred ca era un fel de autostrada pe vremea aceea sau erau facute de rasa extraterestra de atunci cu tehnologia pe care au adus-o. Fortareata are aprox 20800 Km patrati. Nu stiu asezarea artitecturala si obiceiurile lor, dar luand in considerare izvoarele istorice putem spune ca este un oras-fortareata ce a apartinut Atlatindei, nu?

               Iata fotografia:



No comments:

Post a Comment