Vicarius Filii Dei

               Papalitatea instalata de aproximativ 2000 de ani a facut multa valva in lume atat prin fanatismul pentru religie din care au pornit multe razboiaie cat si prin contrazicerea stiintei.
               Primii ilumnati se strangeau in secret pentru a cerceta si pentru a-si consulta opiniile si parerile cu privire la stiinta, cercetare. Religia catolica a contrazis stiinta iar pe oamenii de stiinta ii consideau discipoli ai diavolului, vrajitori. Papei i-a fost frica de faptul ca oamenii isi vor pierde increderea in religia catolica si astfel putea pierde masele pe care le manipula la cea vreme. Avem un caz concret: Galileo Galilei matematician, fizician, astronom ce a jucat un rol important in revolutia stiintifica. Tribunalul bisericesc catolic a judecat pozitiile stiintifice ale lui Galileo Galilei ca fiind eronate si l-au ucis cu sange rece. Religia catolica are multe fisuri si totusi nu a reusit nimeni pana in ziua de astazi sa demonstreze acest alucru desi exista dovezi vizibile. La ora actuala exista o manipulare in masa a populatiei la nivel mondial cu ajutorul religiei catolice si nu o poate darama nimeni.

Dupa ce s-a demonstrat ca spusele lui Galileo sunt adevarate si-au exprimat regretul pentru cele intamplate. In anul 1992 Papa Ioan Paul al II-lea si-a exprimat regretul pentru felul in care a fost tratat cazul Galileo, si a emis o declaratie prin care recunostea erorile comise de tribunalul bisericesc. Papii pozeaza ca fiind niste sfinti care nu vor decat tot binele din lume si accepta "adevarul" doar atunci cand nu mai au alte rezerve. Papii sunt oameni ca si noi, si nu sunt sfinti! Adevaratii sfinti las in urma lor moaste si fac minuni in timpul vietii lor, nu pedepsesc oamenii cu moartea si accepta adevarul adevarat.

 




               Papa se proclama ca fiind filui lui Dumnezeu, adica VICARIUS FILI DEII scris chiar pe scaunul papal. Suma numerelor romane din acest text reprezinta numarul fiarei, si anume 666

Vicarius Filii Deli

1 = I;
5 = V;
10 = X;
50 = L;
100 = C;
500 = D;
1.000 = M;

5+1+100+1+5+1+50+1+1+500+1 = 666;

               Papa poate fi un discipol al fortelor raului care presteaza un rol de om sfant. Numarul il tradeaza iar daca mai apelam la numerologie mai putem spune urmatorul lucru:


               Papa Ioan Paul al-II-lea a fost impuscat data de 13 mai 1981 => zii de 13;
               Papa Ioan Paul al-II-lea a murit pe data de 2 aprilie 2005 => 2+4+2+0+0+5 = 13;
               Papa Ioan Paul al-II-lea a murit la ora 21:37 => 2+1+3+7 = 13;
               Papa Ioan Paul al_II-lea a murit in a 13-la saptamana din an.

              Poate fii o simpla coincidenta ? Numarul 13 apare de multe ori in viata papei. Numarul 13 si 666 sunt sacre, au o rezonanta aparte , rezonanta de care plebea a fost educata-dresata sa fuga.
              In cele 2 razboaie mondiale s-au macelarit crestini, in ziua de paste s-a oprit razboiul si s-a aruncat cu pasca dintr-o parte in alta ! Daca religia crestina educa omul intr-un stil pasnic, de ce au existat atatea razboaie ?

No comments:

Post a Comment