Coca-Cola bautura "nocivatoare"

- Te serversc cu o cola ?

- Da!

- Poftim

- Multumesc !

               Acesta este mesajul clasic pe care il foloseste toata lumea cand este vorba de a bea un suc. Nu cred ca este persoana care sa traiasca in civilizatia de astazi si sa nu fi gustat macar o data coca-cola. Dar ce este aceasta coca-cola de are un gust atat de bun, ne face placere sa o bem si ne creste pofta de a o bea pe zi ce trece iar incetul cu incetul unele personae ajung sa o inlocuiasca cu apa ?











               Coca-Cola a fost initial un suc de cocaina inventat de John Stith Pemberton. Pemberton era dependent de mofrina si putea obtine foarte usor drogurile. El credea ca poate inlocui morfina consumand cocaina crezand ca acesta nu duce la dependenta, ca este un drog-minune fabulous. Doctorul s-a inselat la vremea respectiva pentru ca de fapt cocaina este o substanta stupefianta care creeaza o dependenta puternica, actionand direct asupra creierului. Pemberton a murit la 2 ani dupa geniala inventie. In anul 1903 coca-cola continea putina cocaina si a fost schimbata reteta pentru a elimina cocaina. Intre timp apare si rivalul pepsi care castiga front in fata coca-cola si neoficial se reintroduce cocaina in bautura racoritoare pentru a-si pastra clientii dependenti.  Coca-cola a devenit o racoritoare la moda inca din vremea aceea consolidandu-si pozitia prin marile masive de publicitate ca si in zilele noastre. Desi bautura racoritoare este destul de consumata la ora actuala, compania inca mai apeleaza la publicitate pentru a aduce cat mai multi dependenti. Coca-cola se bucura de succes si in zilele noastre iar parerea mea este ca a devenit un viciu pentru multi consumatori.



               Coca-Cola are acid fosforic cu pH 2,8 (3,4 dupa altii !) Poate sa dizolve un cui in timp de patru zile. (PH-ul are valori cuprinse intre 1 pentru acizi si 14 pentru baze. Un pH  de 7 se considera neutru.) 

               Nu numai numele acesteia este nociv, ci si compozitia chimica ce este tinuta in secret de companie.


               Coca-Cola contine apropae toate cele mai importante izvoare de apa din lume si in scurt timp va avea controlul asupra aprovizionarii aproape asupra tuturor cetrelor pietei de apa curata.


           

                Cand se citeste Coca-Cola invers – “Aloc – Acoc” – Coca-Cola inseamna “urmatorul”. Dupa regula satanista totul se scrie si se citeste invers.


             


                In araba: “ Nu este Mahomed, nu este Meka”.





                Pare de necrezut dar,  Muammar Gaddafi este actionar la Coca-Cola. Toate acestea: de la mesajul masonic pana la nocivitatea si rapiditatea cu care se extinde bautura, inseamna ca Coca-Cola este o arma a celor mai importanti lideri ai lumii si anume oamenii din masonerie.




No comments:

Post a Comment