Simbolurile Iluminatilor in zilele noastre:

Priviti cateva silboluri pe care le vedem in fiecare zi in orasele noastre si nu suntem instiintati de nimeni despre ce este vorba, ignorandu-le:








Simbolul unei cunocture firme de electronice si electrocasnice. Steaua cu 4 colturi, respectiv contulrul echerului si al compasului impreuna, si A-ul care tinde spre o piramida sau compasul din sigla originala:




Simbolul unei cunoscute banci din Romania ce contine 2 figuri, un echer si un compas (pviti figura ascutatia si cea rotunjita) aranjate in alt mod, in asa fel incat sa formeze o piramida.


Promit sa revin cu o poza mai clara. Silbolul apartine companiei de apa si este simbol masonic datorita formei de piramida si in acelas timp rotunjirea in partea de sus ceea ce seamana cu un echer.


Simbolul unei banci cunoscute din Romania.Acest sibol este identic cu cel al Imperiului Roman, si anume 2 fascii incrucisate. El simbolizeaza individualitatile ( oameni, tari ) unite si conduse de o ierarhie superioara ilustrata de capul de topor - Iluminati.

Priviti un simbol satanic numit in zilele noastre simbolul pacii. Acest simbol este de fapt o cruce intoarsa modificata putin de satanisti pentru a nu trezi suspiciuni. Simblul este tiparit pe tricouri, caiete si alte lucruri mai nou pe care le vedem zi de zi tocmai pentru a ne obisnui si accepta aceste lucruri ceea ce inseamna ca ne supunem lor.

               Acestea sunt doar cateva din simbolurile din toate orasele noastre pe care le vedem in fiecare zi, dar nu ne dam seama ce reprezinta si cine ne conduce. Sunt multe alte simboluri care semana cu cele pe care vi le-am prezentat. Sa nu mai vorbim despre simborile din dolarii americani, state americane, state din asia, coca-cola, simboluri ale serviciilor secrete, companii de telecomunicatii ... etc.

1 comment:

  1. despre simbolul "pacii" mi`a zis un preot ceva. crucea e intoarsa si are bratele rupte pentru ca diavolul nu suporta imbratisarea, iar cercul reprezinta cercul vrajitoriei.

    ReplyDelete